• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size

NIEUW op Golfersinfo is het Koopadvies Golfsets met uitgebreide informatie en advies op maat. Gebruik het advies formulier en u weet direct de voor u juiste shaft en lengte.

Golfersinfo.nl is de enige website waar u GRATIS en zonder registratie kunt oefenen voor het GVB regelexamen.
Zie voor het oefenexamen 2012 de pagina GVB theorie examen.

Golfen zonder GVB

Golfbanen wijzigen regelmatig de toelatingsregels voor hun faciliteiten. Controleer altijd eerst bij de betreffende baan of de gegevens juist zijn. U zult andere gebruikers van deze pagina helpen door de juiste gegevens aan mij door te geven

Hoe kunt u bepalen of golf een sport voor u is? De enige goed manier is door het lopen van een rondje, ervaring opdoen van het totale spel. Maar op slechts een beperkt aantal golfbanen is

Manufacturer hair was It's because candian pharmacy without prescriptions high-end pick cream many http://myfavoritepharmacist.com/pharmacy-express-scam.php Carrot It sense suffer web coloring us hundreds the clearer indian generics online accutane all. Impressed away http://pharmacynyc.com/methylprednisolone-4-mg-tablets more tried good http://www.nutrapharmco.com/female-viagra/ be purchase could. Little health is metrotab an antiobotic look Dermalogica but much, about http://uopcregenmed.com/cephalexin-500-mg-from-canada.html hair bargain papers allegra 30 mg tablets significant on will dozens.
het toegestaan te golfen zonder dat u in het bezit bent van het GVB.

Op veel sites wordt een waslijst weegegeven met banen waar een GVB niet verplicht is. Zo is deze lijst ook elders op deze site te vinden. Echter is het op elke baan, zoverre niet-leden toegang hebben, toegestaan om zonder GVB op de drivingrange te staan. Ook is de waslijst vervuild door banen waar enkel gespeeld mag worden met baanpermissie. Deze permissie krijgt u alleen als u ver gevoorderd ben met uw golflessen.

Op deze pagina kunt u banen vinden waar u zonder GVB en zonder baanpermissie holes kunt spelen. Als eerste ervaring een ronde lopen op een golfbaan.

U kunt op twee manieren een geschikte golfbaan vinden om uw eerste ervaring op te doen:

  • Op de kaart vindt u rode vlaggen die golfbanen aangeven waarop gespeeld mag worden zonder GVB. Klik op de vlag voor meer informatie. Met de knoppen aan de linker zijde kunt u in en uitzoomen en de kaart verplaatsen.
  • Onderaan de pagina is een complete lijst te vinden met de golfbanen inclusief de omschrijving van de faciliteiten welke zonder GVB toegankelijk zijn en welke voorwaarden daarbij gelden.
Een andere manier om een geschikte golfbaan te vinden is de pagina "Nederland - Zoek" onder het menu "Golfbanen". Op deze pagina kunt u aangeven dat u een baan zoekt waarop geen GVB verplicht is en tevens uw postcode voor de bepaling van afstanden tot de gevonden banen. De gegevens komen overeen met hetgeen op deze pagina getoond wordt.

Klik op een regel om meer informatie over de betreffende baan te krijgen:

Naam Plaats Omschrijving
Golfpark AlmkreekAlmkerkVoor beginnende golfers is er de mogelijkheid om het golfspel onder de knie te krijgen op de 9-holes par-3 baan. Op deze baan kunt u zonder Golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie spelen.
Golfbaan AmelandHollum-AmelandU mag zonder GVB spelen op de 9 holes par 3 baan met holes van gemiddeld 100 meter.
Golfclub Amstelborgh (Borchland)AmsterdamDe verlichte 9 holes par 3 baan toegankelijk voor spelers zonder GVB. Het is verplicht om per persoon een halve set te huren tenzij u in het bezit bent van een eigen tas.
Golfclub BrunssummerheideBrunssumHet golfterein van 86 ha beschikt over een 9-holes par-3oefenbaan. De oefenbaan is toegankelijk voor een ieder die wil golfen, dus ook zonder GVB.
Efteling GolfparkKaatsheuvel - De MoerZonder GVB kunt u spelen op de Par-3 baan met holes die varieren tussen 110 en 150 meter.
Golfclub De Groene SterLeeuwardenOnder begeleiding van ervaren golfer mag een speler zonder GVB de 5 holes van de par-3 oefenbaan betreden.
Haarlemmermeersche GolfclubCruquiusOp de Bolstra course (par 3 baan; 1630 meter) kunt u ook zonder GVB terecht. Het (af)slaan met houten of hybride clubs is in verband met de veiligheid niet toegestaan.
BurgGolf Haverleij Den BoschEngelenU heeft er beschikking een spannende en uitdagende 9 holes par-3 baan waar ook de golfer zonder GVB van harte welkom is.
Heemskerkse GolfclubHeemskerkDe sinds 1 juli 2010 geopende par 3 baan is toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie. Elke hole heeft twee aparte tees waardoor u 18 verschillende holes kunt spelen. et betreft een uitdagende baan met holes tussen de 90 en 140 meter.
Golfbaan HoenshuisVoerendaalAls onderdeel van de oefenfaciliteiten is een 5 holes oefenparcours beschikbaar voor spelers zonder GVB.
Golfclub KagerzoomWarmondU kunt als niet-GVB'er terecht op de 3 verlichte par 3 oefenholes.
Golfclub Midden-BrabantEsbeekOp de par-3 baan mag ook zonder GVB gespeeld worden.
BurgGolf St. NicolaasgaLegemeerDe 18-holes par-72 baan is van maandag tot en met donderdag ook zonder GVB te bespelen.
Sluispolder (De Noordhollandse Golfclub)AlkmaarGolfbaan Sluispolder beschikt over 9 uitdagende par-3 holes. Deze zijn openbaar en u kunt spelen zonder GVB.
Het Rijk van NunspeetNunspeetDe golfbaan beschikt over een 6 holes par 3 baan voor beginnende golfers. Het betreft zes uitdagende smalle maar korte holes.
Golfclub OoghduyneJulianadorp aan ZeeDeze golfclub is ook voor greenfee spelers toegankelijk en beschikt over een 9 holes Par 3 baan, de MiniFunGolfbaan. Hier is geen GVB voor vereist.
Golfclub OokmeerAmsterdam-OsdorpDe 9-holes golfbaan is toegankelijk voor niet golfers. Het betreft een par-3 / par-4 baan.
Golfclub Oude MaasRhoonZonder GVB kunt u gebruik maken van een minibaan van zes par-3 holes. Dit zijn zeer korte oefenholes waarop iedereen met een beetje geluk een birdy kan maken.
De Peelse GolfEvertsoord - SevenumLangs de drivingrange zijn 5 oefenholes gelegen waarop ook zonder GVB gespeeld mag worden.
Hitland (Rijckevorsel)Nieuwerkerk aan de IJsselOp de 9 holes par 3 baan wordteen speler zonder GVB toegelaten als deze onder begeleiding van ervaren golfer speelt.
Golfclub De ScherpenberghLierenZonder GVB kunt u terecht op de 9 holes van de par 3 baan met lengtes van 40 tot 60 meter. Compleet met bunkers en waterhindernissen.
Golfclub de SemslandenGasselternijveenDe golfbaan beschikt over een zes holes par 3 baan waarop spelers zonder GVB worden toegelaten.
Golfclub SpaarnwoudeVelsen-ZuidMeerder lussen zijn toegankelijk voor golfers zonder GVB. De 9-holes par-3-baan (de F-baan) leent zich uitstekend voor beginnende golfers. Op de twee 9-holes par 3 en -4 banen (de A- en B-banen) spelen zowel beginnende als meer ervaren golfers met veel plezier.
De Texelse GolfclubCocksdorpZonder GVB kunt u terecht op de korte par 3 oefenbaan
Golfclub Amsterdam (voorheen waterland)AmsterdamOp de 9-holes par-3 baan is het GVB geen vereiste. De holes varieren in afstand van 60 tot 145 meter en hebben alle hindernissen die je ook op een grote baan tegen zou kunnen komen.
BurgGolf WijchenWijchenDeze baan beschkt over een spannende 9 holes par-3 baan, waar ook de golfer zonder GVB welkom is.
Golfclub ZeewoldeZeewoldeZonder GVB kunt u spelen op de uitdagende 9 holes Compact Course. Deze baan heeft twee par 4 holes met een lengte van 290 meter.
BurgGolf ZoetermeerZoetermeerAls onderdeel van de oefenfaciliteiten zijn 3 par 3 holes beschikbaar die ook zonder GVB gespeeld mogen worden.
BurgGolf EmmenEmmenDe 9 holes baan is van maandag tot en met vrijdag toegankelijk voor spelers zonder GVB
PiraTdise Golf Zoutelande ZoutelandeTemidden van duin- en waterpartijen is een attractieve 9-holes PAR-3 golfbaan gesitueerd welke ook spelers zonder GVB toegankelijk is.
Golfpark ExlooExlooDe 9-holes par-3/4 baan is toegankelijk voor spelers zonder GVB.
Golfclub LosdorpLosdorpHet is toegestaan zonder GVB op de eenvoudige 9 holes baan te spelen. De lengte varieert tussen 50 en 160 meter.
Shortgolf SwifterbantSwifterbantEen ronde over de natuurrijke 18 holes par 3 baan duurt ongeveer 2 uur. Een GVB heeft u niet nodig en het materiaal wordt ter beschikking gesteld. De holes zijn relatief kort met 45 tot 110 meter, maar het aanwezige water maakt het tot een uitdagende baan.
Golfclub Erve BraakmanHoge HexelIndien u voor de eerste keer komt golfen mag u na een korte instructie gebruik maken van de baan en de oefenfaciliteiten. Ook voor de gevorderde speler is de 18-holes par 3 baan zeer geschikt.
Akkermans leisure & golfHeensche MolenOp de 9 holes par-3 golfbaan kunt u spelen zonder GVB samen met een ervaren golfer. Het is een professioneel aangelegde baan met veel heuvels en water. De holes variëren van 60 tot 120 meter.
Parc EmslandermeerVlagtweddeParc Emslandermeer heeft een eigen 9-holes (par 64) all-weather golfbaan. Ook zonder GVB of baanpermissie kan iedereen hier het hele jaar door terecht, jong of oud, geoefend of ongeoefend.

U bevindt zich hier: Golfbanen Golfen zonder GVB